Aanmelding nieuwe leerling

U wilt uw kind inschrijven voor de Singel. Dat vinden we natuurlijk heel fijn. Immers, u vertrouwt ons het onderwijs voor uw kind toe.

Stap 1

U maakt een afspraak voor een kennismakingsgesprek met Loeky Wijling (0168-472589 of l.wijling@dewaarden.nl). Zij biedt u een rondleiding en andere extra informatie aan.

Stap 2

Na afloop van het kennismakingsgesprek krijgt u het aanmeldingsformulier mee naar huis. U vult het formulier in en retourneert het naar onze school.

Stap 3

De administratie van onze school voert de opgegeven gegevens in, in het computersysteem. U krijgt een email met daarin de kennisgeving van inschrijving en een bijlage met daarin alle geregistreerde gegevens van uw kind. U wordt gevraagd de gegevens te controleren en zo nodig aan te passen.

Stap 4

Hier merkt u als ouder niet veel van. Achter de schermen wordt alles klaargemaakt om uw kind te verwelkomen.

Stap 5

Ongeveer 6 weken voordat uw kind 4 jaar wordt, neemt de juf bij wie uw kind is geplaatst contact met u op. Zij maakt met u een afspraak voor een huisbezoek. Uw kind leert zo de juf al een beetje kennen. Tijdens het gesprek wordt afgesproken wanneer uw kind mag komen wennen bij ons op school. Uw kind start met school op de dag dat uw kind 4 jaar wordt.

Mocht u vragen hebben over de inschrijving, neemt u dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

 


Actueel

Kalender

De kalender is op de website terug te vinden!

Nationaal schoolontbijt

Op woensdag 7 november mogen alle kinderen in pyjama naar school komen voor een heerlijk ontbijt. Geeft u een bord, beker en bestek mee?