Aanmelding nieuwe leerling

Rondleiding

Om een goed beeld te krijgen van onze school, de sfeer te proeven en om te zien waar wij voor staan, is het fijn om samen met uw kind een rondleiding te hebben in de school. Hiervoor kunt u contact opnemen met Pauline van Bohemen (p.v.bohemen@dewaarden.nl). Dit bezoek is natuurlijk geheel vrijblijvend. Voorafgaande aan de rondleiding krijgt u informatie toegestuurd over de school.

Als u heeft besloten om uw kind bij onze school in te schrijven dan is de procedure als volgt:

  1. Na afloop van het kennismakingsgesprek krijgt u het aanmeldingsformulier mee naar huis. U vult het formulier in en retourneert het naar onze school.
  2. De administratie van onze school voert de opgegeven gegevens in, in het computersysteem. U krijgt een email met daarin de kennisgeving van inschrijving en een bijlage met daarin alle geregistreerde gegevens van uw kind. U wordt gevraagd de gegevens te controleren en zo nodig aan te passen.
  3. Ongeveer 6 weken voordat uw kind 4 jaar wordt, neemt de juf bij wie uw kind is geplaatst contact met u op voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek wordt afgesproken wanneer uw kind mag komen wennen bij ons op school. Uw kind start met school op de dag dat uw kind 4 jaar wordt.

Mocht u vragen hebben over de inschrijving, neemt u dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

 


Actueel

Vakanties 2020/2021

  Vakantierooster 2020 - 2021 Let op: komend schooljaar Herfstvakantie 19-10-2020 t/m 23-10-2020 Kerstvakantie 21-12-2020 t/ ...
[lees verder]