Medezeggenschapsraad

De medezeggenschapsraad (de M.R.) van onze school is ook op stichtingsniveau vertegenwoordigd, namelijk in de Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad (de G.M.R.)

In de M.R. zit een afvaardiging van de ouders en van het team. Ieder jaar maakt de M.R. een jaarverslag. Dit wordt op het prikbord gehangen, zodat iedereen kennis kan nemen van wat de M.R. het afgelopen jaar heeft gedaan.
Als u vragen hebt, kunt u altijd terecht bij de M.R.

Wilt u meer weten over de M.R., dan kunt u contact opnemen met de volgende personen:

– mw. Barbara van Beek

– mw. Eveline Bouwense

– mw. Marjan Marijnissen

 

barbara

Mijn naam is Barbara van Beek – van Gelderen, getrouwd met    Kees van Beek en moeder van Roel (groep 5) en Myrthe (groep 4). Sinds het schooljaar 2014-2015 actief in de MR van de Singelschool. Ik woon in Willemstad, waar ik ook mijn praktijk voor fysiotherapie heb. Samen met de andere leden van de MR zet ik me in om de Singel een nog betere school te maken voor alle kinderen. Ik ben voorstander van het voeren van proactief beleid, om zo onze kansen in de toekomst ten volle te kunnen benutten. In het schooljaar 2014-2015 heb ik ook zitting genomen in de GMR van Stichting de Waarden en ben daar vice-voorzitter.

 

Mijn naam is Eveline Bouwense, moeder van Jules (groep 2) en Guido (2 jaar). Zelf draai ik nog niet zo lang mee op De Singel. Ik heb echter altijd de gedachte gehad dat ik graag zou willen deelnemen aan de MR mocht ik zelf schoolgaande kinderen hebben. Nu is het moment daar. Vanuit mijn achtergrond als leerkracht en kinder- en jeugdpsycholoog hoop ik vooral te kunnen ondersteunen op het gebied van de samenwerking tussen ouders en school. Naar mijn idee is het van groot belang dat we samen om onze kinderen heen gaan staan om hen zo goed mogelijk te kunnen laten ontwikkelen. Mocht je ideeën of suggesties hebben, speek me gerust aan of stuur me een mailtje (evelinebouwense@hotmail.com).

Mijn naam is Marjan Marijnissen-Peterson, ik ben getrouwd met Ronald Marijnissen en moeder van Fenne (groep 6) en Gijs (groep 4). Na een korte carrière in de MR van de Ruigenhil, ben ik sinds dit jaar toegetreden tot de MR van de Singel. We wonen alweer een poosje in Willemstad, maar eind van dit jaar hopen we terug naar Helwijk te verhuizen. We hebben een garagebedrijf in Fijnaart en verder ben ik actief in de Ouderraad van de Singel, in het bestuur van de Speeltuinvereniging in Helwijk en het bestuur van de carnavalsvereniging in Helwijk. Samen met de andere leden van de MR hoop ik een steentje bij te kunnen dragen om de Singel voor iedereen de beste school te maken. Heb je ideeën of suggesties, laat het gerust weten!

Mijn naam is Mireille Sitters. Ik ben sinds januari 2012 werkzaam op basisschool De Singel. Op dit moment ben ik leerkracht van groep 3. Begin schooljaar 2014/2015 ben ik als actief personeelslid binnen de MR gestart. Het is fijn om mee te mogen denken, te stemmen en te adviseren in alles wat met onze school te maken heeft. Wat ik vooral erg belangrijk vind, is dat de kinderen met plezier naar school gaan. Dat zij zich zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen en het maximale uit hun basisschoolperiode kunnen halen. Hier voel ik me verantwoordelijk voor!

Ik ben Marinka de Ridder en zit sinds 2015 in de MR van De Singel om het personeel te vertegenwoordigen. Toch vind ik dat ik er ook zit in het belang van de leerlingen en hun ouders.  Ik werk sinds 2014 op de Singel in groep 4/5.

Voor ik op de Singel kwam werken heb ik op verschillende scholen gewerkt en heb al vele jaren MR- en GMR-ervaring. Het is belangrijk om te zorgen dat kinderen en personeel met plezier naar de Singel blijven komen. Vanuit de MR kun je daar invloed op uitoefenen. Het is daarom interessant om mee te denken en vorm te geven aan het beleid van de school.

 

MR – Reglement Medezeggenschap Stichting De Waarden (1)


Actueel

Vakanties 2020/2021

  Vakantierooster 2020 - 2021 Let op: komend schooljaar Herfstvakantie 19-10-2020 t/m 23-10-2020 Kerstvakantie 21-12-2020 t/ ...
[lees verder]