Carnaval

Carnavalsviering  

Op vrijdag 1 maart vieren we samen carnaval. De kinderen worden om 08.30 uur op school verwacht, waar een leuk programma op school begint. De Willem de Zwijger start om 10.45 uur met de optocht, waarna de stoet via de Hogeweg naar De Singel zal lopen. Kinderen van De Singel zullen rond 11.00 uur ritsend de stoet in gaan. De stoet zet zich voort door het centrum van Willemstad via de Landpoortstraat, Kerkring, Hofstraat, Voorstraat, Benedenkade, Bovenkade, Groenstraat, Hofstraat, Landpoortstraat, Kerkring, Buurthuis Irene (Grimhoek) en terug naar De Singel.  De kinderen die zich niet hebben ingeschreven  voor de optocht zullen gezamenlijk, achter de  laatste deelnemer, de route lopen. Alle kinderen kunnen om 12.00 uur bij school worden opgehaald. Uiteraard zal het voor de kinderen een enorm feest zijn wanneer u allen, in grote getalen, langs de route naar de vrolijke stoet zou komen kijken. Inschrijven kan nog tot uiterlijk a.s. vrijdag 22 februari. De lijsten hangen bij de ingang van de klas.  De Ouderraad zorgt voor een pauzehap en wat te drinken, dus het is niet nodig om de kinderen iets mee te geven voor in de pauze. 

Voor kinderen die om geloofsredenen niet mee willen lopen met de optocht is er de mogelijkheid om een activiteit op school te doen. Geeft u dit wel door aan de leerkracht van uw kind(eren)!


Actueel

Cultuurloperschool

Wij zijn een cultuurloperschool! Wat betekent dit? Zie het filmpje!   https://www.youtube.com/watch?v=qrHpxGBsbtM  

Carnaval

Carnavalsviering   Op vrijdag 1 maart vieren we samen carnaval. De kinderen worden om 08.30 uur op school verwacht, waar een leuk programma op ...
[lees verder]